Welcome to the Ardèche

De Ardèche is door de prachtige landschappen en fraaie plaatsen een zeer geliefde toeristenbestemming. Er is veel te beleven voor jong en oud waardoor u een fantastische vakantie zult hebben. Wij kunnen u helpen om u verblijf hier onvergetelijk te maken. Onze vakantiehuizen:

Villa Vallon Pont d’Arc II

Vallon Pont d’Arc, Ardèche Sinds mei 2016 is ons splinternieuw vakantiehuis  in Vallon Pont d’Arc open.  “Villa Vallon Pont d’Arc II” ligt vlak naast Villa Vallon Pont d’Arc I, rustig gelegen en op wandelafstand van het centrum van Vallon Pont d’Arc.

 

Villa Vallon Pont d’Arc I

Vallon Pont d’Arc, Ardèche Villa-Vallon-Pont-d-Arc Zomer 2013 was de opening van ons vakantiehuis Villa Vallon Pont d’Arc in Vallon Pont d’Arc. Rustig gelegen met mooi uitzicht en op wandelafstand van het centrum van Vallon Pont d’Arc.

 

Villa La Lauze

Labastide de Virac, Ardèche Villa-la-LauzeSinds juli 2010 is ons vakantiehuis “Villa La Lauze” in Labastide de Virac open. Rustig gelegen, in de natuur en tussen de bomen, op wandelafstand van Labastide de Virac en op 10min. rijden van Vallon Pont d’Arc.

 

 

Promotie Villa La Lauze:

Laatste vrije periode Villa La Lauze zomer 2017:
1 – 15 juli 2017
Aankomst en vertrek mogelijk op alle dagen!!!

Voor een verblijf van min. 7 dagen tussen 1 juli en 15 juli 2017:  95€ /dag !!!
(water, elektriciteit, taxe de séjour en schoonmaakkosten inbegrepen)

 

 

 

VAKANTIEHUIS FRANKRIJK

 

Caverne du Pont d’Arc (Ardèche), billets