Bike pakket MTB

 

Inhoud Bike pakket MTB :

 * We bieden een begeleid weekprogramma aan van zondag tem vrijdag of van zondag tem dinsdag voor groepen van 4 tot 10 personen. Individuele inschrijving is mogelijk.
Dagelijks rijden we ritten van 3 tot 6 uur, afhankelijk van het niveau, het weer en de fitheid. Crosscountry-, Enduro-, Trial-initiatie en -techniek staan ook op het programma.
De eerste dag rijden we een verkenningsrit en kiezen we de ritten uit voor de volgende dagen.

* Verblijf van zaterdag tot zaterdag (7 dagen) of zaterdag tot woensdag (4 dagen) in onze vakantiehuizen met zwembad en afgesloten fietsenstalling. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kiezen we één of meerdere huizen uit voor het verblijf. De beschrijving staat op de site. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en kamers met 2 of 4 eenpersoonsbedden.  Per gîte is er 1 gemeenschappelijke badkamer met douche, WC en lavabo en nog een 2de badkamer met WC en lavabo.  Iedere gîte beschikt over een volledig uitgeruste keuken en living.

* Wij voorzien al het nodige zodat je een uitgebreid ontbijt en lunchpakket naar eigen smaak kan bereiden.

*Avondeten is niet inbegrepen, maar vlakbij zijn er verschillende restaurants voor ieders smaak en budget.

* Mountainbikes en elektrische mountainbikes kunnen gehuurd worden bij een plaatselijke verhuurder. Vooraf reserveren aub.